Város Vrbov

Hivatalos oldal szélén

FELHÍVÁS

Slovak Telekom, úgy mint., Szeretném tájékoztatni a nyilvánosságot a tervezett megszakítások távközlés nyilvános telefonhálózathoz, tartandó:

nap 12.4.2017 -tól 10:00 h - do 15:00 h

Az ok megszakítása szolgáltatás működni fog az optikai átviteli közeg.

Mivel a műszaki munkák lesznek a falu Nem érhető el néhány telefon és internet szolgáltatások, keresztül nyújtott a vezetékes hálózat.

Értesítés

Tavaszi fű égetése

törvény. 314/2001 -tól. -tól. tűzvédelmi, módosított beszél nyelvhelyesség – égő növényzet fűszernövények, bokrok és fák fenyegeti nagy szankciókat szigorúan tilos. E tilalom megsértése a törvény azzal fenyeget, jogi személyek a bírság akár 16 596 €, számú bírság akár 331 €, illetőleg. egy blokk halad legfeljebb 100 €.

Jogi személyek és természetes személyek - vállalkozók §-a szerint 8 Számú törvény. 314/2001 -tól. -tól. tűzvédelmi módosított, tiltja főleg:

  • éget növények gyógynövények, bokrok és fák
  • létrehoz egy tűz terek és helyek, ami a tüzet
  • gyúlékony anyagok égnek a szabadban idején fokozott tűzveszély

Egyének §-a szerint 14 ODS. 2 Számú törvény. 314/2001 -tól. -tól. tűzvédelmi módosított, tiltja főleg:

  • dohányozzon és ne használjon nyílt lángot területeken fokozott tűzveszély
  • éget növények gyógynövények, bokrok és fák
  • létre tűz helyiségben vagy helyen, ami oda vezethet, hogy a terjedését

Mégis minden évben találunk egy „wannabe”, akik tudatosan törvényt, vagy tudatlanul sérti. A tűz előfordul nem csak beállítási tüzek gondatlanság Nature, gyufával játszó gyermekek, elveti csikk dohányzás közben, hanem alulbecsülték az körülményeit “kontrollált égetés” valamint a szándékos gyújtogatás.

„Égő fű valóban évente probléma. Ezért nyomatékosan felhívjuk a figyelmet, hogy a tilalmat sütés száraz fű, ami a mi széles körű. Ez az oka a nagy mennyiségű tűz jelentős anyagi károkat, Gyakran, amikor azok megtörténnek, és súlyos sérülést. Néha az ilyen tüzek igénylik a legmagasabb adó - az emberi élet és különösen a soraiban nyugdíjasok. Ez a humán komfort – ember a tulajdon egész évben, és nem érdekel, hogy tavasszal a régi száraz fű, vagy kis cserjék saját erőfeszítés nélkül elpusztult.

A probléma az, hogy nincs jogi tudatosság, Így, a tudatlanság a meglévő jogszabályok, amelyek tiltják ezt a tevékenységet. "

l k. Ing. Eduard Kolodzej – Igazgatója osztályának Tűz és a mentőszolgálat a Kežmarku

Oldal 1 a 4512345...102030...Utolsó »
Mert tudja megtekinteni az oldalt, kérjük, használja az alábbi böngészők egyikét : | | | |
Minden jog fenntartva © 2011 - Város Vrbov / Készített honlapról
Frontier Theme